Rankings en Profielen van Consumenten-electronica Retailers in Europa en USA

Voor elk zijn zijn soortgelijke rankings gemaakt en een profiel van elke retailer is inbegrepen. Onze unieke database bevat al de grotere Europese retailers in huishoudelijke consumenten electronica. Elke dag worden nieuwe data toegevoegd aan de database. Het huidige aantal retailers in de database is zichtbaar in het zoekmenu bij Home & Search. Via de homepage zijn andere retailsectoren toegangkelijk. De Europese landen worden als eerste vermeld.

Toegang tot de database uitsluitend op basis van abonnement maar sommige data zijn vrij toegangkelijk.

Deze database bevat alle sleutelinformatie over internationale en nationale retailketens en bevat data over omzetten en winkelaantallen van electronicaketens, hypermarkten, discounters, warenhuizen, speciaalzaken, internetwinkels etc. Niet alleen de belangrijkste landen zoals USA, China, Duitsland, Frankrijk, Italie en Spanje maar ook veel kleinere landen. Voor ieder land is de top ranking zichtbaar volgens de laatst bekende omzetcijfers. Alle data worden frequent bijgewerkt.

Als je GRATIS VOORBEELDEN wilt zien van rankings en profielen in de sector consumentenelectronica click dan op onderstaande links:           

PORTUGAL RANKING CONSUMER ELECTRONICS RETAILERS
PORTUGAL PROFILE WORTEN

Je kunt ook naar Home & Search gaan en zelf landen selecteren. Voor elk land is het aantal opgenomen retailers vermeld.

Rankings en profielen worden voor alle bedrijven, sectoren en landen op dezelfde wijze gepresenteerd. Door op de naam te clicken komt volledige bedrijfsnaam, adres hoofdkantoor, telefoon, fax, email, management, bedrijfswebste, omzetontwikkeling, banners, aantallen winkels, en veel andere relevante informatie beschikbaar. Voor multinationale retailers is het adres per land aangegeven alswel als lockaal (algemeen) management. Wanneer we nieuwe retailsectoren toevoegen worden altijd eerst de data in de Europese landen gerapporteerd en vervolgens geleidelijk ook in landen buiten Europa.

Ga naar Price & Order Information voor een overzicht van alle sectoren en prijzen.

     

 

Retailers Consumentenelectronica in Europa en USA