Rankings en Profielen in Europe, Amerika, Azië, Australië and Afrika

Voor elk land zijn soortgelijke rankings beschikbaar die zij dekken alle belangrijkste voedingsmiddelenretailers in Europa en daarbuiten. Voor elke retailer is een profiel aanwezig. Elke dag worden nieuwe data en nieuwe retailers toegevoegd aan de database. Het huidige aantal retailers in de database is zichtbaar in het zoekmenu bij Home & Search. Via de homepage zijn ook andere sectoren toegankelijk. De Europese landen worden als eerste vermeld.

Toegang uitsluitend op basis van abonnement maar sommige data zijn gratis toegankelijk.

Deze database bevat alle sleutelinformatie over hypermarkten, supermarkten, discounters, warenhuizen, spciaalzaken enz. Niet alleen de belangrijkste landen zoals USA, China, Duitsland, Groot Brittannië, Frankrijk, Italië en Spanje maar ook zeer veel kleinere landen. Voor elk land is een top ranking gemaakt en gepresenteerd op basis van de meest recente omzet. Alle dat worden geregeld bijgewerkt.

Als je GRATIS VOORBEELDEN van rankings of profielen in de sector Voeding wilt zien click dan op één van onderstaande links:

PORTUGAL RANKING FOOD RETAILERS
PORTUGAL PROFILE MODELO CONTINENTE

PORTUGAL PROFILE JERONIMO MARTINS

Je kunt ook naar de pagina Home & Search gaan en zelf een land selecteren.
Voor elk land ziet u dan het aantal retailers dat in die sector in de database is opgenomen.

Rankings en profielen worden op identieke wijze gemaakt voor alle food retailers, de sectoren en de landen. Door op de naam van de retailer te clicken zie u de volledige bedrijfsnaam, adres van de hoofdkantoor, telefoonnummer, fax, email, naam algemeen management, bedrijfswebsite, omzetontwikkeling, banners, aantallen winkels en meer relevante gegevens. Als we retailsectoren toevoegen beginnen we altijd met de Europese landen, geleidelijk gevolgd door de landen buiten Europa.

Ga naar Price & Order Information voor een overzicht van alle sectoren en prijzen.


 

Food detailhandel in Europa en wereldwijd