Rankings en profielen van mode & kleding retailers in Europa

Voor elk land zijn soortgelijke rankings beschikbaar en voor elke retailer is een compleet profiel voorhanden. Deze database bevat alle belangrijkste mode & kleding retailers in Europa en een aantal belangrijke landen buiten Europa. Het totale aantal retailers in kleding groeit omdat we nieuwe retailers toevoegen en ook nieuwe landen. Het huidige aantal retailers in de database is zichtbaar in het zoekmenu bij Home & Search. Via de homepage zijn ook andere sectoren toegankelijk.

Toegang is uitsluitend op basis abonnement maar sommige data zijn gratis te bezoeken.

Retail-Index bevat alle sleutelinformatie over nationale en internationale mode/kleding retailers, inclusief data over aantallen winkels en diverse banners. De nadruk ligt op de retailers in Europese landen zoals Duitsland, Frankrijk, Groot Brittannië, Italië, Spanje enz. maar vrijwel alle andere landen zijn toegevoegd. Landen als USA, China, Japan zijn opgenomen maar worden nog niet geheel afgedekt. Alle opgenomen data worden geregeld bijgewerkt.

Als u GRATIS VOORBEELDEN wilt zien van rankings of van profielen click dan op een van onderstaande links:

PORTUGAL RANKING FASHION RETAILERS
PORTUGAL PROFILE CORTEFIEL
PORTUGAL PROFILE H&M

U kunt ook naar de pagina  Home & Search gaan en zelf een land kiezen. Voor elk land wordt het totaal aantal opgenomen retailers vermeld.

Rankings en profielen worden voor alle bedrijven, sectoren en landen op identieke wijze gegeven. Door op de bedrijfsnaam te clicken ziet u de volledige bedrijfsnaam, adres hoofdkantoor, telefoon, faxnummer, email, algemeen management, bedrijfs website, omzetontwikkeling, banners, winkeltypes, aantallen winkels en meer belangrijke informatie. Voor internationale retailers zijn hoofdkantoren in elk land vermeld zowel als lokaal (algemeen) management.

Ga naar Price & Order Information voor een overzicht van alle sectoren en prijzen.

Mode & kleding detailhandel in Europa