Rankings en profielen van de belangrijkste speelgoed en games retailers in Europa

Voor elk land zijn soortgelijke rankings aanwezig en van elke retailer is een profiel voorzien. Onze unieke database bevat alle belangrijkste retailers op gebied van speelgoed. Elke dag worden nieuwe data en nieuwe retailers toegevoegd aan de database. Het huidige aantal retailers in de database is zichtbaar in het zoekmenu bij Home & Search. Via de homepage kunt u ook andere retailsectoren benaderen. De landen in Europa staan als eerste vermeld.

Toegang uitsluitend op basis van een betaald abonnement, maar sommige data zijn gratis.

Deze database bevat alle sleutelinformatie over nationale en internationale speelwaren retailers in Europa, inclusief data als omzetten en aantallen winkels. Niet alleen de belangrijkste landen zoals Duitsland, UK, Frankrijk, Italie en Spanje maar ook de meeste kleinere landen. Voor elk land is een top ranking gemaakt op basis van de laaste bekende omzetcijfers. Alle data worden regelijkmatig geactualiseerd.

Als u GRATIS VOORBEELDEN van rankings en profielen wilt zien clickt u dan op een van de onderstaande links: 

RANKING TOYS & GAMES
PROFILE CENTROXOGO 

U kunt ook naar de pagina Home & Search gaan en zelf een land selecteren. Voor elke sector ziet u dan hoeveel retailers met een volledig profiel aanwezig zijn.

Ranking en profielen worden op gelijke wijze gepresenteerd voor alle retailers, sectoren en landen. Door te clicken op de naam van de retailer verschijnt de volledige bedrijfsnaam, het adres van het hoofdkantoor, telefoon, fax, email, internet adres, name general management, omzetontwikkeling, banners, aantallen winkels en meer relevante informatie. Voor multinationale ondernemingen is het adres van het hoofdkantoor in elk land vermeld.

Gaat u naar Price & Order Information voor een overzicht van alle sectoren en prijzen.

Speelgoed detailhandel in Europa