Rankings en Profielen van Schoenen en Lederwaren retailers in Europa

Deze database bevat alle belangrijkste ketens van schoenwinkels in Europa. Voor elk land zijn deze rankings beschikbaar. Het totale aantal retailers in schoenen groeit omdat we nieuwe retailers toevoegen en ook nieuwe landen. Het huidige aantal retailers in de database is zichtbaar in het zoekmenu bij Home & Search. Via de homepage zijn ook andere sectoren toegankelijk.

Toegang is uitsluitend op basis abonnement maar sommige data zijn gratis te bezoeken.

Retail-Index bevat alle sleutelinformatie over nationale en internationale schoenen retailers, inclusief data over aantallen winkels en diverse banners. De nadruk ligt op de retailers in Europese landen zoals Duitsland, Frankrijk, Groot Brittannië, Italië, Spanje enz. maar vrijwel alle andere landen zijn toegevoegd. Alle opgenomen data worden geregeld bijgewerkt en er worden later ook landen buiten Europa toegevoegd.

Als u GRATIS VOORBEELDEN wilt zien van rankings of van profielen click dan op een van onderstaande links:

PORTUGAL RANKING FOOTWEAR RETAILERS
PORTUGAL PROFILE PABLO SHUSTER
  

U kunt ook naar de pagina  Home & Search gaan en zelf een land kiezen. Voor elk land wordt het totaal aantal opgenomen retailers vermeld.

Rankings en profielen worden voor alle bedrijven, sectoren en landen op identieke wijze gegeven. Door op de bedrijfsnaam te clicken ziet u de volledige bedrijfsnaam, adres hoofdkantoor, telefoon, faxnummer, email, algemeen management, bedrijfs website, omzetontwikkeling, banners, winkeltypes, aantallen winkels en meer belangrijke informatie. Voor internationale retailers zijn hoofdkantoren in elk land vermeld zowel als lokaal (algemeen) management.

Ga naar Price & Order Information voor een overzicht van alle sectoren en prijzen.

 

Deichmann Vivarte Eram
Footlocker BATA Macintosh Retail group NV

 

Schoenen en lederwaren retailers in Europa