Rankings en profielen, ook van een aantal landen buiten Europa

Voor elk land zijn soortgelijke rankings beschikbaar evenals een compleet profiel van elke retailer. Onze unieke database dekt al de belangrijkste DIY retailers wereldwijd. In de meeste Europese landen zijn ook de belangrijkste tuincentra-ketens aanwezig. Elke dag worden nieuwe profielen toegevoegd en data vernieuwd en aangevuld. Het huidige aantal retailers in de database is zichtbaar in het zoekmenu bij Home & Search. Via de homepage zijn ook andere retailsectoren beschikbaar. De Europese landen zijn als eerste vermeld.

Toegang tot de database is uitsluitend beschikbaar op abonnementsbasis maar sommige data zijn vrij beschikbaar.

Deze databse bevat alle key informatie over nationale en internationale Doe het Zelf retailketens, inclusief omzetten, aantallen DHZ winkels, tuincentra etc. Niet alleen de landen zoals Duitsland, Franrijk, UK, Rusland, enz maar vrijwel alle overige Europese landen en ook USA en China. Voor elk land is een ranking gemaakt op basis van de meest recente beschikbare data. Alle data worden geregeld bijgewerkt.  

Als u GRATIS VOORBEELDEN wilt zien click dan op een van de onderstaande links:

PORTUGAL RANKING DIY RETAILERS 
► PORTUGAL PROFILE MESTRE MACO

U kunt ook naar de pagina Home & Search gaan en zelf een land en sector kiezen. Voor elk land wordt het aantal volldige retailer profielen vermeld.

Rankings en profielen worden voor alle landen, sectoren en retailers op dezelfde wijze gepresenteerd. Door te clicken op een retailer profiel ziet u de volledige bedrijfsnaam, adres van hoofdkantoor, telefoonnummer fax, email, algemeen directeur, bedrijfs-website, omzetontwikkeling, banner(s), aantallen winkels, verkoopoppervlakte en andere relevante data. Voor multinationale retailers is het adres van de lokale hoofdkantoor gegeven.

Ga naar Price & Order Information voor een overzicht van alle sectoren en prijzen.

 

Top 10 DIY Retailers in Europe
Turnover in Europe 2010 in Billion €

Rank Retailer Turnover
1 Groupe Adeo 12.8
2 Kingfisher 12.2
3 Obi 6.4
4 Bauhaus 4.1
5 Travis Perkins 3.7
6 Praktiker 3.5
7 Rautakesko 3.3
8 Hornbach 3.1
9 Zeus 2.2
10 Toom Baumarkt 2.0


2010 data are the latest available data for comparisons

Doe het zelf (DIY) Retailers in Europa