Meubel Retailers in Europa 

Rankings en Profilelen van alle belangrijkste meubel retailers in Europa 

Voor elk land zijn soortgelijke rankings opgesteld en een profiel van iedere retailer beschikbaar. Onze unieke database bestaat alle blangrijkste meubelretailers in Europa. Elke dag worden nieuwe data en ook nieuwe retailers toegevoegd. Het huidige aantal retailers in de database is zichtbaar in het zoekmenu bij Home & Search. Via de homepage zijn ook andere retailsectoren beschikbaar. De Europese landen worden als eerste vermeld. 

Toegang uitsluitend op basis van betaald abonnement, maar sommige data zijn gratis.

Deze database bevat alle sleutelinformatie over nationale en internationale retailers voor meubels en huisinrichting inclusief omzetten en aantallen winkels. Niet alleen de belangrijkste Europese landen als Duitsland, Frankrijk, UK, Italie en Spanje maar ook de kleinene landen. Voor elk land is een ranking opgesteld volgens de laatst beschikbare cijfers. Alle data worden regelmatig bijgewerkt. 

Als u GRATIS VOORBEELDEN van rankings en profielen wilt zien in de sector meubels retail, click dan op een van onderstaande links:

PORTUGAL RANKING FURNITURE RETAILERS 
► 
PORTUGAL PROFILE CERNE
 
U kunt ook naar de pagina Home & Search gaan en zelf een land selecteren. Voor elke sector ziet u dan hoeveel retailers met een volledig profiel aanwezig zijn.

Ranking en profielen worden op gelijke wijze gepresenteerd voor alle retailers, sectoren en landen. Door te clicken op de naam van de retailer verschijnt de volleledige bedrijfsnaam, het adres van het hoofdkantoor, telefoon, fax, email, Internet adres, name general management, omzetontwikkeling, banners, aantallen winkels en meer relevante informatie. Voor multinationale ondernemingen zijn adres van hoofdkantoor in elk land vermeld.

Ga naar Price & Order Information voor een overzicht van alle sectoren en prijzen.

 

Meubel Retailers in Europa