Drogisterij en parfumerie-ketens in Europa

Rankings en Profilen van Drogisterij en Parfumerie-ketens in Europa

Voor elk land zijn deze rankingoverzichten gemaakt en zij bevatten alle belangrijkste drogisterij-parfumerieketens. De database bevat vrijwel alle Europese landen. Het totaal aantal ketens neemt nog steeds toe omdat dagelijks nieuwe retailers en nieuwe data toegevoegd worden. Het huidige aantal retailers in de database is zichtbaar in het zoekmenu bij Home & Search. Voor elke retailer is een profiel gemaakt met belangrijkste data.

Toegang is uitsluitend mogelijk op basis van abonnement, maar sommige data zijn gratis te vinden.

Retail-Index bevat alle sleutelinformatie van nationale en internationale ketens inclusief omzetten, aantallen winkels en banners. De nadruk van deze database ligt op Europese landen als Duitsland, Frankrijk, UK, Italie, Spanje enz. maar ook alle kleinere landen zijn aanwezig. Voor landen als USA en China worden geleidelijk ook steeds meer gegevens vermeld.

Als u voorbeelden wilt zien van de wijze van rapporteren click dan op een van deze links:

PERSONAL CARE RETAILERS RANKING PORTUGAL 
RETAILER PROFILE L'OCCITANE 

U kunt ook naar de pagina Home & Search gaan en daar zelf een land selecteren. Voor elk land en sector ziet u dan het aantal retailers dat in de database opgenomen is.

Rankings en profielen worden op de zelfde wjze gepresenteert voor alle bedrijven, sectoren en landen.
Door te clicken op de bedrijfsnaam ziet u de volledige naam, het adres van het hoofdkantoor, naam algemeen management, telefoonnummer, faxnummer, emailadres, retailer website, omzetontwikkeling, banners, aantallen winkels en veel andere relevante gegevens. Voor alle retailers is met name het hoofdkantoor in het betreffende land vermeld alsmede lokaal (algemeen) management. Indien wij nieuwe sectoren toevoegen beginnen wij altijd met Europa en geleidelijk komen daar andere landen bij.

Ga naar Price & Order Information voor een overzicht van alle sectoren en prijzen.

Top Personal Care retailers in Europe
European turnover 2009 in Billion €

Rank Retailer Turnover
1 A.S Watson 11.6
2 Boots 8.0
3 Schlecker 7.2
4 Dm 5.2
5 Celisio 3.4
6 Rossmann 3.1
7 Yves Rocher 2.0
8 Douglas 1.9
9 Sephora 1.6

2009 data are the latest available data for comparisons

Drogisterij en parfumerie-ketens in Europa